1378
lu nl

Categorie

Upgradeprogramma laptopslot

nl lu

Met het upgrade-programma voor laptopsloten van Kensington kunnen bedrijven en personen hun gekochte laptopsloten van Kensington en andere leveranciers gebruiken om korting te bedingen op de nieuwe ClickSafe™-laptopbeveiligingssloten van Kensington. Het enige dat u hoeft te doen, is een origineel aankoopbewijs van uw huidige sloten bij uw verkoper te overleggen bij het bestellen van de nieuwe Kensington ClickSafe® -sloten (minimaal 25 stuks) om per slot tot €10 korting te ontvangen op de factuurwaarde van de nieuwe ClickSafe™-sloten. Zo intelligent, veilig en eenvoudig is het nu

Aanvraagformulier downloaden

Voorwaarden en Bepalingen

  1. Koop evenveel of meer Kensington ClickSafe® -sloten dan het aantal dat u wilt upgraden. Er moeten minimaal 25 stuks worden aangeschaft om deel te kunnen nemen aan dit upgradeprogramma.

  2. Leg een kopie van uw originele bestelling/factuur voor als aankoopbewijs van de sloten die u wilt upgraden*.

  3. Vul dit formulier voor het upgradeprogramma voor Kensington-laptops in en dien het met een kopie van uw originele bestelling/factuur in bij uw verkoper.

  4. Wij geven voor elk aankoopbewijs van een in aanmerking komend slot tot €10 korting op elk ClickSafe® -slot**.  (€5 voor elk Standard Keyed Different-slot of €10 voor elk Custom Keyed-slot dat u wilt upgraden)

  5. Vergeet niet uw oude laptopsloten te recyclen.

 
Deze pagina delen