Skip to Content Skip to footer
Per visualizzare i contenuti specifici della tua posizione, torna al Paese o alla regione che corrisponde alla tua posizione.
Suggerimenti
  • No Suggestions
SKU: K60103WW

Stai cercando di effettuare un ordine di 25 o più pezzi per la tua azienda? Compila semplicemente il modulo sottostante e qualcuno del nostro team ti contatterà a breve.

Sei ?
Pezzi
Desideri ricevere comunicazioni di marketing correlate da Kensington?

Kensington rispetta la tua privacy e i tuoi dati personali. Leggi di seguito informativa sulla privacy.​​​​​​

Caratteristiche

Chevron Icon

Gemaakt van gerecyclede waterflessen

Elke 14” Eco-Friendly Laptop Sleeve is gemaakt van ongeveer vijf gerecyclede waterflessen die anders op de stort of in zee terecht zouden komen.

Beschermt een grote verscheidenheid aan laptops en tablets

De met fleece gevoerde binnenzijde helpt uw apparaat te beschermen tegen krassen, botsen en vallen. Perfect voor de meeste laptops en tablets tot 14 inch (zie de productspecificaties voor afmetingen van de hoes).

Opbergvakken aan de buitenzijde

Voor het veilig opbergen van accessoires en adapters, zodat die ook de laptop of tablet niet per ongeluk kunnen bekrassen of beschadigen.

Meerdere draagmogelijkheden

Gebruik de verstelbare, verwijderbare schouderband, de geïntegreerde handgreep of schuif de hoes in zijn geheel in een rugzak, aktetas of tas.

Hoogwaardige materialen

Gemaakt om lang mee te gaan met waterafstotend materiaal en ritsen en stiksels van hoge kwaliteit.

Geïntegreerde houder voor identiteitskaart

Handig voor zowel studenten als professionals en helpt de eigenaar te bepalen en te vinden wanneer de hoes kwijt is geraakt.

Twee jaar garantie

Geen zorgen: u weet dat u gedekt bent door Kensington.

De 14” Eco-Friendly Laptop Sleeve is een draagtas gemaakt van gerecyclede waterflessen en beschermt niet alleen laptops en tablets tegen krassen, botsen en vallen, maar is ook goed voor de planeet. Perfect voor de meeste laptops en tablets tot 14 inch (zie de productspecificaties voor afmetingen van de hoes). In de opbergvakken aan de buitenzijde kunnen accessoires en adapters veilig worden opgeborgen en kunnen ze ook de laptop niet per ongeluk bekrassen of beschadigen. Met de verstelbare schouderband en geïntegreerde handgreep kan de tas op meerdere manieren worden gedragen. De hoogwaardige ritsen en stiksels gaan heel lang mee. Geïntegreerde houder voor identiteitskaart, handig voor zowel studenten als professionals. Twee jaar garantie.

  • Elke 14” Eco-Friendly Laptop Sleeve is gemaakt van ongeveer vijf gerecyclede waterflessen die anders op de stort of in zee terecht zouden komen.
  • De met fleece gevoerde binnenzijde helpt uw laptop of tablet te beschermen tegen krassen, botsen en vallen. Perfect voor de meeste laptops en tablets tot 14 inch (zie de productspecificaties voor afmetingen van de hoes).
  • In de opbergvakken aan de buitenzijde kunnen accessoires en adapters veilig worden opgeborgen en kunnen ze ook de laptop of tablet niet per ongeluk bekrassen of beschadigen.
  • Gebruik de verstelbare, verwijderbare schouderband, de geïntegreerde handgreep of schuif de hoes in zijn geheel in een rugzak, aktetas of tas. U kunt kiezen uit heel veel draagmogelijkheden.
  • Gemaakt om lang mee te gaan van hoogwaardige materialen, zoals waterafstotende stof en ritsen en stiksels van hoge kwaliteit.
  • Met de geïntegreerde houder voor een identiteitskaart kan de eigenaar makkelijk worden bepaald en gevonden als de hoes kwijt is geraakt. Handig voor zowel studenten als professionals.
  • Een garantie van 2 jaar betekent geen zorgen: u weet dat u dekking heeft van Kensington.