Skip to Content Skip to footer
Para ver o conteúdo específico da sua localização, retorne ao país ou região que corresponde à sua localização.
Sugestões
 • Nenhuma sugestão
Gerenciamento de trava
GerenciamentoDeTrava
SKU: K62318WW

Product Quote Request

Request a Quote

Looking to place an order of 25 units or more for your organization? Simply fill out the form below, and someone on our team will be in contact shortly.

Do you wish to receive related marketing communications from Kensington?

Atributos

Chevron Icon

Eén slot voor elke uitsparing

Past op Standaard, Nano of Wedge-Shaped beveiligingsuitsparingen op laptops, ongeacht het merk of de generatie, voor een toekomstbestendige vergrendelingsoplossing. De slotuiteinden kunnen eenvoudig verwisseld worden, terwijl een koord ongebruikte slotuiteinden bij de hand houdt.

5 mm sleutelsysteem

Werkt voor alle nieuwste sloten van Kensington, dus u hoeft slechts één sleutelsysteem te beheren. Het kleinere sleutelgat beveiligt beter tegen lockpicking.

Gepatenteerde Hidden Pin™ technologie tegen lockpicking en een met koolstof versterkte staalkabel

Bestand tegen manipulatie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. 1,8 m kabel met plastic omhulsel is bestand tegen snijden en voorkomt diefstal

Draaiend slothoofd

Een speciaal scharnier maakt flexibele beweging mogelijk zodat u de sleutel er makkelijk in kunt steken.

Register & Retrieve™

Het online sleutelregistratieprogramma van Kensington waarmee sleutels in geval van verlies of diefstal snel, veilig en gratis kunnen worden vervangen.

Gecontroleerd en getest

Elk slot van Kensington is minutieus gemaakt zodat het aan de strenge industrienormen voor kracht, duurzaamheid en mechanische bestendigheid voldoet of deze overstijgt.

5 jaar garantie

Geen zorgen: u weet dat u gedekt bent door Kensington, uitvinder en wereldwijde marktleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops.

Er is nu één kabelslot met sleutel dat alles beveiligt. Het Universal 3-in-1 Keyed Laptop Lock past op alle beveiligingsuitsparingen van laptops (Standaard, Nano en Wedge-Shaped) om uw vergrendelingsoplossing toekomstbestendig te maken. De slotuiteinden kunnen eenvoudig verwisseld worden, terwijl een koord ongebruikte slotuiteinden bij de hand houdt. Een algemeen sleutelsysteem van 5 mm, gepatenteerde Hidden Pin™-technologie en een met koolstof versterkte staalkabel bieden een uitstekende beveiliging tegen pogingen tot lockpicking en diefstal. Het draaiende slothoofd kan flexibel bewegen zodat u de sleutel er makkelijk in kunt steken. Aanvullende kenmerken zijn onder meer Register & Retrieve™ voor het snel, veilig en eenvoudig vervangen van sleutels en vijf jaar garantie, gedekt door Kensington, uitvinder en wereldwijde marktleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops. Alle sloten van Kensington zijn gecontroleerd en getest op sterkte, duurzaamheid en mechanische bestendigheid.

 • Eén slot voor elke uitsparing: past op Standaard, Nano of Wedge-Shaped beveiligingsuitsparingen op laptops, ongeacht het merk of de generatie, voor een toekomstbestendige vergrendelingsoplossing. De slotuiteinden kunnen eenvoudig verwisseld worden, terwijl een koord ongebruikte slotuiteinden bij de hand houdt.
 • Een 5 mm sleutelsysteem is standaard voor de nieuwste sloten van Kensington, dus u hoeft slechts één sleutelsysteem te beheren. Het kleinere sleutelgat beveiligt beter tegen lockpicking.
 • De gepatenteerde Hidden Pin™-technologie tegen lockpicking is bestand tegen manipulatie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. 1,8 m kabel met plastic omhulsel is bestand tegen snijden en voorkomt diefstal
 • Een speciaal draaiend scharnier op het slothoofd biedt flexibele beweging zodat u de sleutel er makkelijk in kunt steken.
 • Met Register & Retrieve™, het online sleutelregistratieprogramma van Kensington, kunnen sleutels snel, veilig en gratis worden vervangen in geval van verlies of diefstal.
 • Kensington-sloten zijn gecontroleerd en getest. Elk slot is minutieus gemaakt zodat het aan de strenge industrienormen voor kracht, duurzaamheid en mechanische bestendigheid voldoet of deze overstijgt.
 • Door de garantie van vijf jaar weet u zeker dat u kunt rekenen op Kensington, uitvinder en wereldwijde marktleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops.

Especificações do Produto

Chevron Icon
 • Gerenciamento de trava
  Padrão