1546
nl nl

Carrières

nl nl

Kensington, de technologische divisie van ACCO Brands Corporation

Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands Corporation (NYSE: ABD), wereldwijd toonaangevend op het gebied van merkproducten voor kantoor met jaarlijkse inkomsten van bijna 2 miljard dollar en verkoop van producten in meer dan 100 landen overal ter wereld.

Mensen en cultuur

Mensen en cultuur

Met circa 170 werknemers wereldwijd in diverse regio's worden de partner-werknemers van Kensington geacht en in staat gesteld uitmuntende bijdragen te leveren. Zij dienen de aspiraties van hun kanaal-klanten en collega's om zo hun eigen ambities te verwezenlijken. Wij spelen om te winnen….en genieten tegelijk van het spel!

Bij Kensington dragen resultaatgerichte personen krachtig bij aan het algehele succes van het bedrijf. Werknemers krijgen erkenning en worden beloond voor hun talenten, inspanningen, prestaties en de waarde van hun individuele bijdrage.

Voor de ontwikkeling en verkoop van producten voor Kensington zijn de gezamenlijke talenten van creatieve ontwerpers, ambitieuze productmanagers, wizards op het gebied van verkoop en marketing, bedrijfsvoeringsgoeroes en nog meer vereist. Onze uitdaging is het identificeren en oplossen van de technologische pijnpunten van de mobiele professional. Hiertoe leggen partner-werknemers van Kensington, van diverse achtergronden en leeftijden, zich zo effectief en concurrerend mogelijk toe op het vervullen van de behoeften van onze kanaal-partners en op het voortdurend verbeteren van de ervaring van klanten.

In Silicon Valley is alles voortdurend in beweging. Het is geen plek voor rustig routinewerk. Als u uw grenzen wilt verleggen, een waardevolle bijdrage leveren en loopbaankansen verkennen, sluit u dan aan bij het team van ervaren wereldprofessionals van Kensington. Hebt u aspiraties die kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van de onze en die van onze partner-werknemers, dan willen wij graag meer over u te weten komen.  Wij geloven dat dit een intelligente benadering van eenvoud is.  Bent u het daarmee eens, dan grijpt u vast graag de kans om indruk op ons te maken.

 
Deze pagina delen