1374
nl nl

Categorie

Mastertoegang- en Custom Keyed-beveiligingsopl.

nl nl

Master Keyed: Toegang voor de beheerder met user keys

Master Keyed

Opties bekijken

Master Keyed: Toegang voor de beheerder met user keys

Stel individuele medewerkers in staat om hun laptops te beveiligen. Persoonlijke sloten stellen medewerkers in staat om op kantoor of elders te werken en hun laptops te beveiligen waar ze ook maar zaken doen, in een vergaderruimte, thuis of op het vliegveld. Met een mastersleutel behoudt IT-personeel universele toegang en kan elk apparaat worden ontgrendeld voor upgrades, verplaatsing of vervanging. Mastersleutels zijn ook een snelle en eenvoudige oplossing als gebruikers hun sleutels kwijt zijn en er nieuwe sloten nodig zijn.

Like Keyed: Alle sleutels passen op alle sloten

Like Keyed

Opties bekijken

Like Keyed: Alle sleutels passen op alle sloten

Regel de beveiliging voor uw kantoor of laboratorium zonder de toegang voor medewerkers te beperken. Gedeelde identieke sloten en sleutels beschermen uw apparatuur tegen diefstal door niet-medewerkers terwijl personen met een sleutel volledig toegang krijgen. Benut afdelingsbudgetten door apparaten te laten delen door een groep medewerkers. Gedeelde toegang is ideaal voor gespecialiseerde werkomgevingen waar medewerkers zelf hun laptops, audio-/videoapparatuur en andere gedeelde hardware controleren.

Single Key: Alleen toegang voor beheerders

Single Keyed

Opties bekijken

Single Key: Alleen toegang voor beheerders

Implementeer hoogwaardige, eenvoudige beveiliging in uw bedrijf. Beveilig de apparaten van uw organisatie met een aantal identieke sloten. Eén mastersleutel opent alle sloten en biedt u ultieme controle en toegang. Beveilig cruciale IT-infrastructuur, van laptops en desktops tot servers en netwerktechnologie, en beperk de toegang tot alleen IT-medewerkers.

Oplossingen voor combinatiesloten met mastercode

Combinatiesloten

Opties bekijken

Oplossingen voor combinatiesloten met mastercode

Combinatiesloten zijn ideaal voor veldmedewerkers of externe locaties waar plaatselijke IT-ondersteuning niet praktisch is.  Voor deze situaties bieden wij drie oplossingen voor beheerders die hun gebruikers combinatiesloten willen verschaffen, maar toch de administratieve controle behouden.

  1. IT-administratiepakket.  Registreer alle slotcodes online voor eenvoudig ophalen van codes bij vergeten van een combinatiecode
  2. Sloten met vooraf ingestelde combinatie.  Vooraf ingestelde sloten hebben een willekeurig gekozen code die alleen de gebruiker en de beheerder kennen.  Een web-tool houdt de codes bij voor de beheerder.
  3. Combinatiesloten met mastercode.  Bij sloten met mastercode kan de gebruiker zijn of haar eigen unieke combinatiecode instellen.  Beheerders kunnen de code van de gebruiker verbreken met behulp van een ComboGenie en een mastercode waar alleen de beheerder over beschikt.
Vergel. weerg.
Deze pagina delen
Per pagina: 20 All

Pagina

123
 
Deze pagina delen