1375
lu nl

Categorie

Eenv. snelladerconfig. 'per merk' en met kleurcodes

nl lu

U wilt de garantie dat uw vervangingsvoedingsadapter aan de strengste veiligheidsnormen voldoet en dat deze echt compatibel is met uw laptop.  Met verschillende laptopleveranciers, talloze modellen en verschillende voltages en batterijen kan het verwarrend worden.

Wij hebben deze uitdaging vereenvoudigd met onze benadering van compatibiliteit 'per merk' en met kleurcodes.

Veilige en eenvoudige tips met kleurcode

Kensington-snelladers maken een einde aan de complexiteit die u kent van ‘universele’ snelladers.

Verschillende laptops vragen om een andere spanning.  Een netbook met een klein scherm heeft bijvoorbeeld minder stroom nodig dan een widescreen-laptop. 

Ter bescherming van uw laptop hebben we onze voedingstips kleurcodes gegeven voor de verschillende merken en voor de vereiste spanningsinstellingen.  U hoeft alleen te kijken of de spanningsinstelling van uw voedingsadapter aansluit op de kleur van de tip en te kiezen welke het best past.

 

Kleurcodes voor eenvoud en veiligheid

Ook dit hebben we heel eenvoudig gehouden.  

U hoeft slechts uit twee kleuren te kiezen.  Blauw en groen.  Blauw is geschikt voor batterijen van 14-17 V en groen voor batterijen die 17-21 V nodig hebben. U hoeft zich daar echter geen zorgen over te maken.  U selecteert gewoon de tip die aansluit op uw laptop uit de tips die geschikt zijn voor uw merk laptop. 

De standaardinstelling van de voedingsadapter is de groene stand, geschikt voor de overgrote meerderheid van alle laptops.  Zo hebt u voor laptops van Acer, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens en HP alle een tip met groene kleurcode nodig.

 
Deze pagina delen