1545
be nl

Categorie

Over ons

nl be

Intelligent, veilig, eenvoudig.

Intelligent, veilig, eenvoudig.

Wij bieden ruim 400 intelligente, veilige en eenvoudige producten van laptopbeveiligingssloten, voedingsadapters en laders, muizen, toetsenborden en trackballs tot universele dockingstations, desktopaccessoires, draagtassen en iPad/iPhone-accessoires.  Elk product wordt ontwikkeld volgens onze eigen strenge normen en met het oog op het inlossen van onze belofte. Intelligent, veilig, eenvoudig.

 

Kensington Computer Products Group werd opgericht in 1981 en heeft zijn hoofdkantoor in het hart van Silicon Valley nabij San Francisco, namelijk in Redwood Shores, Californië. Het is de technologische divisie van ACCO Brands Corporation (NYSE: ABD), wereldwijd toonaangevend op het gebied van merkproducten voor kantoor met jaarlijkse inkomsten van bijna 2 miljard dollar en verkoop van producten in meer dan 100 landen overal ter wereld.

© 2011 Kensington Computer Products Group, een onderdeel van ACCO Brands. Alle rechten voorbehouden.

Tijdbalk geschiedenis en producten

Beroemde producten

Verken de productentijdbalk

Tijdbalk geschiedenis en producten

Kensington Computer Products Group werd opgericht in 1981 en heeft zijn hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het is de technologische divisie van ACCO Brands Corporation (NYSE: ABD), wereldwijd toonaangevend op het gebied van merkproducten voor kantoor met jaarlijkse inkomsten van bijna 2 miljard dollar en verkoop van producten in meer dan 100 landen overal ter wereld.  In 1992 introduceerde Kensington de slimste en eenvoudigste oplossing voor computerbeveiliging ter wereld en sindsdien hebben we ons onvermoeibaar toegelegd op de ontwikkeling van intuïtieve oplossingen die onze klanten in staat stellen zich te bevrijden van de obstakels die in de weg staan van productiviteit, bescherming en beveiliging.

ACCO Brands werd opgericht in 1893 en was een van de eerste vernieuwers van de in massa geproduceerde paperclip. De American Clip Company heeft zich ontwikkeld tot een machtig concern van toonaangevende merken die de behoeften van werkgevers en werknemers in de collectieve en persoonlijke ruimte vervullen.  ACCO Brands fuseerde met Fortune Brands en werd vervolgens in 2005 aan de beurs genoteerd.

 
Deze pagina delen