1375
be nl

Categorie

Pro Fit™-ass. muizen en toetsenborden

nl be

Lange dagen in een drukke kantooromgeving stellen unieke eisen, zowel aan u als aan uw computerrandapparatuur. Het productassortiment Pro Fit™ van Kensington biedt het comfort dat u nodig hebt om door te kunnen werken en de betrouwbaarheid om vallen, gemorste drankjes en jaren intensief gebruik te overleven. Bovendien betekent het eenvoudige ontwerp met precies de juiste functies dat u niet van alles hoeft bij te leren voor een grotere productiviteit.

Het Pro Fit™-assortiment is gericht op de zakelijke gebruiker en is de ideale stap omhoog voor gebruikers van instapmodel muizen en toetsenborden. Het Pro Fit™-assortiment biedt zakelijke gebruikers het comfort en de vereiste prestaties die ze dag in, dag uit nodig hebben, probleemloos.

Met intelligente eigenschappen, zoals 2,4 GHz storingsvrije draadloze connectiviteit, Plug en Play, spatwaterbestendigheid en bestendigheid tegen stoten en vallen en muizen van verschillende formaten voor grote en kleine handen, biedt het Pro Fit™-assortiment precies wat bedrijven nodig hebben. Betrouwbaarheid, prestaties en natuurlijk 'profit'!

Vergel. weerg.
Deze pagina delen